Στις 13 Σεπτεμβρίου 2025, η σκηνή του Temple Athens υποδέχεται τρεις μπάντες που κινούνται ανάμεσα σε shoegaze, alternative, post rock και psychedelic folk, υποσχόμενες μια βραδιά γεμάτη ένταση και διαφορετικά ηχοχρώματα. Οι Nix, Hummings και Nevency θα εμφανιστούν ζωντανά, καθεμία με το δικό της ξεχωριστό ύφος, δημιουργώντας μια εμπειρία που δύσκολα θα ξεχάσει το κοινό.
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:30, ενώ τα εισιτήρια κοστίζουν 10€ σε προπώληση και 12€ στο ταμείο. Σημεία φυσικής προπώλησης είναι τα Full Moon (Ηφαίστου 22, Μοναστηράκι) και Monsterville (Αγίας Ειρήνης 13, Μοναστηράκι).
Nix
Οι Nix σχηματίστηκαν το 2022 στην Αθήνα ως τριμελές alternative/shoegaze σχήμα. Τα πρώτα τους βήματα ήρθαν με demo που συγκεντρώθηκαν σε ένα EP με indie χαρακτήρα. Στην πορεία, η μπάντα πειραματίστηκε με νέες κατευθύνσεις και lineup, υιοθετώντας επιρροές από τον ήχο και την αισθητική των 90s. Την άνοιξη του 2025 παρουσίασαν το πρώτο τους ολοκληρωμένο EP με τίτλο “Feelings, Thoughts and Bleeding Minds“.

Hummings
Οι Hummings, ένα πενταμελές psychedelic folk rock συγκρότημα από την Αθήνα, βασίζουν τη δημιουργία τους στον αυτοσχεδιασμό και σε ένα ευρύ φάσμα επιρροών που συνδυάζει παραδοσιακή folk από όλο τον κόσμο με jazz, fusion, psychedelic και post rock. Το 2024 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP “Songs of Gaia“, σε παραγωγή Μιχάλη Σκαράκη (Magic de Spell) και Αλέξανδρου Βαφειάδη (Alvaf and the Dabs). Έχουν ήδη εμφανιστεί σε σημαντικά φεστιβάλ, όπως το 11ο Μουσικό Φεστιβάλ Ελάτειας δίπλα στους Κωνσταντή Πιστιόλη, Social Waste και Villagers of Ioannina City, καθώς και στα 10ο TRIPolis Rock Festival και Athens Music Week 2024.
Nevency
Οι Nevency έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στην Αθήνα το 2018. Στην πορεία υπέστησαν αλλαγές στη σύνθεση τους, ιδιαίτερα την περίοδο της πανδημίας, και κυκλοφόρησαν δύο DIY άλμπουμ με αντισυμβατικό χαρακτήρα. Σήμερα παρουσιάζουν νέα τραγούδια, εξερευνώντας φρέσκες μουσικές κατευθύνσεις και ενσωματώνοντας διαφορετικά στοιχεία στον ήχο τους. Το μότο τους παραμένει σταθερό: Embrace the endless cycle.