Το “Jurassic World Rebirth” καταφθάνει στις αίθουσες στις 2 Ιουλίου και υπόσχεται να ξαναφέρει τον τρόμο των δεινοσαύρων στη μεγάλη οθόνη – αυτή τη φορά με εντελώς νέα πλάσματα και φρέσκια σκηνοθετική ματιά από τον Gareth Edwards (“Rogue One”). Η ταινία διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα της τριλογίας Jurassic World, με ολοκαίνουριο καστ και εχθρούς γενετικά μεταλλαγμένους που προέρχονται από τα σκοτεινά πειράματα της InGen.
Ανάμεσα στα νέα “τέρατα” βρίσκεται το Distortus Rex, ένα τερατώδες υβρίδιο γεμάτο δόντια και επιθετικότητα, καθώς και τα φτερωτά Mutadons, ένας συνδυασμός Velociraptor και Pterosaur. Το trailer φανερώνει ένα πιο σκοτεινό και έντονο τόνο, ενώ η παρουσία των Scarlett Johansson, Mahershala Ali και Jonathan Bailey προσθέτει κινηματογραφική βαρύτητα σε μια ιστορία επιβίωσης και εξερεύνησης που επικεντρώνεται στη συλλογή DNA από υπερμεγέθεις δεινόσαυρους.
Επιστρέφει επίσης ο σεναριογράφος David Koepp, γνωστός από τα “Jurassic Park” και “The Lost World”, υποσχόμενος μια νέα αφήγηση με αναφορές στο αρχικό βιβλίο του Michael Crichton. Ανάμεσα στα πλάσματα που εμφανίζονται, ξεχωρίζουν ο Mosasaur, ο Quetzalcoatlus και φυσικά ο θρυλικός T-Rex.
Το “Jurassic World Rebirth” κυκλοφορεί στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 2 Ιουλίου, με την ελληνική πρεμιέρα να αναμένεται λίγο αργότερα μέσα στο καλοκαίρι.