Η αναμονή για τους φίλους της ακραίας μουσικής στην Ελλάδα τελειώνει σήμερα, καθώς ξεκίνησε επίσημα η προπώληση των εισιτηρίων για τις δύο μεγάλες εμφανίσεις των Slaughter To Prevail. Το συγκρότημα που αποτελεί το απόλυτο metal φαινόμενο των τελευταίων ετών, ετοιμάζεται να επισκεφθεί τη χώρα μας για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2026. Οι εμφανίσεις τους είναι προγραμματισμένες για τις 24 Ιουλίου στο Floyd στην Αθήνα και στις 25 Ιουλίου στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη.
Η περιοδεία αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού είναι αφιερωμένη στον δίσκο “Grizzly” που κυκλοφόρησε το 2025 και σάρωσε τα παγκόσμια charts. Με τραγούδια όπως το “Russian Grizzly in America” και το “Viking”, η μπάντα απέδειξε πως μπορεί να συνδυάσει την απόλυτη επιθετικότητα με την τεράστια εμπορική επιτυχία. Οι Slaughter To Prevail έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν εκατομμύρια streams και να δημιουργήσουν μια πιστή βάση οπαδών που ακολουθεί κάθε τους βήμα με πάθος.

Η ιστορία της μπάντας ξεκίνησε από τη συνεργασία του Alex Terrible με τον Jack Simmons και εξελίχθηκε σε μια παγκόσμια δύναμη που γεμίζει στάδια. Οι ζωντανές τους εμφανίσεις είναι γνωστές για την ενέργεια και την ένταση που προσφέρουν, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία για όσους βρίσκονται στο κοινό. Το γεγονός πως το συγκρότημα ανακοίνωσε ένα διάλειμμα από τις περιοδείες για το 2027 και το 2028 κάνει τις φετινές συναυλίες ακόμη πιο σημαντικές.
Είναι μια ευκαιρία που δύσκολα θα επαναληφθεί σύντομα, οπότε οι ενδιαφερόμενοι καλό είναι να κινηθούν γρήγορα για την εξασφάλιση των εισιτηρίων τους. Η προπώληση που ανοίγει σήμερα αναμένεται να έχει μεγάλη ζήτηση, καθώς το ενδιαφέρον για την πρώτη τους επίσκεψη στην Ελλάδα είναι τεράστιο. Η καλοκαιρινή τους περιοδεία στην Ευρώπη περιλαμβάνει τους μεγαλύτερους σταθμούς και η προσθήκη της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αποτελεί μια σπουδαία είδηση για τους λάτρεις του deathcore.
